Resident Evil 7 Biohazard с нов трейлър от Gamescom

Capcom не подминаха да покажат малко повече от Resident Evil 7, на продължаващото и в момента Gamescom 2016 изложение. Посетителите на въпросното са имали възможността да тестват демо версията „Beginning Hour“ с устройството за виртуална среда PlayStation VR. А за тези от нас, които нямаме тази възможност, е подготвен нов геймплей трейлър :

 

Видеото е направено в стил „found footage“, като то е обработено само да подхранване на този ефект и финалната версия на играта няма да изглежда по този начин. Представя кратък сегмент, който само косвено е свързан с основния сюже, както и персонажа в него не е главното действащо лице.

Подхода към новата част изглежда различен и напомня повече на SIlent Hill и на останалото в историята демо P.T, от колкото на зомби сървайвъл, какъвто е Resident Evil. Но ако на пръв поглед въпросното изглежда странно, трябва да си припомним , че играта е запланувана главно за виртуално изживяване и макар фокуса да е изместен, изглежда едно жестоко хорор заглавие, за което аз нямам търпение.

Премиерата е насрочена за 24-ти Януари с версия за PS4, Xbox ONE и PC, като само първото от трите има обявена VR поддръжка.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com