Resident Evil 4, 5 и 6 идват за PS4 и Xbox ONE още тази година

Нов Resident Evil? Не, по добре още 3 ремастеред версии. Докато огромната армия от феновете на популярната зомби поредица чакат логично продължение в лицето на евентуална нова игра за новото поколение конзоли, от Capcom имат други виждания за нещата, и са решили да преиздадат всичко, което могат. След ремейка на Resident Evil (първата част от 1996-та година), ремастеред версиите Resident Evil HD и Resident Evil 0, както и запланувания ремейк на Resident Evil 2, за PS4 и Xbox ONE идват още Resident Evil 4, 5 и 6.

И ако това не стига … всъщност като се замисля, стига и дори е в повече. За съжаление единствената нова игра базирана на популярния франчайз е Umbrella Corps, която се отличава драстично и представлява състезателен мултиплеър шутър в трето лице (геймплей кадри тук).

Ремастеред версиите на Resident Evil 4, 5 и 6 са обявени за PS4, Xbox ONE и PC и се очакват да се появят в дигитален вариант още тази година, като всяка ще струва по $19.99 / €19.99 / £15.99. В по късен етап е запланувано и физическо копие, което вероятно ще включва трите споменати части заедно. Resident Evil 6 ще излезе първа и се очаква на 29-ти Март,  ще бъде последвана от Resident Evil 5 през лятото и Resident Evil 4 през есента.

 

Официален трейлър :

 

Written by: gataka

4 Comments Added

Join Discussion
  1. Jason 01.03.2016 | Отговор

    Според мен Resident Evil 3 е шедьовър….

  2. Marin 29.02.2016 | Отговор

    Resident evil 6 е шедьовър, според моята скромна 15 годишна практика с игри. RE 4,5,revelation 1/2, не ме грабнаха 🙂

  3. Wargasmo 29.02.2016 | Отговор

    1,2 и 3 това са истинските резиденти.Все още помня нощите през далечната 2000г.(от тогава съм фен на playstation) , когато не се спеше,пък колко съм подскачал от стола да не ви разправям.

  4. Като не могат да измислят нови хубави игри пак се хваштат за тези доста несполучливи заглавия 🙁 Който е играл всички поредици може да оцени колко слаби са последните 😉

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com