Resident Evil 1 ремейк за PS3,PS4, Xbox 360, Xbox ONE и PC

Resident Evil е една от най-популярните игри от хорор жанра, играта има общо 24 части и радва геймърите от 18 години. Днес Capcom обявиха рестарт на цялата серия с ремейка на Resident Evil 1 от 2002 година. Историята се повтаря и това вече се е случвало в миналото. Resident Evil 1 от 2002 година,  е ексклусив за платформата на Nintendo Game Cube и е ремейк на абсолютно първата версия на  Resident Evil от 1996 година за PS1.

 

Новия ремейк ще бъде в 1080p резолюция (за PS4 и Xbox ONE) с подобрена графика и 3D модели, ще има опция за избиране на 4/3 и 16/9 съотношение на картината,  звука ще бъде преработен на 6 канален. Контролите ще бъдат по избор, ще е запазен класическия начин на управление от 2002 година, както ще е добавен и нов вариант, който да отговаря на модерните разбирания.

 

Играта се очаква да излезе в началото на 2015 година, за множество платформи : PS3, Ps4, Xbox 360, Xbox ONE и персонален компютър.

 

Един от първите трейлъри на Resident Evil от 2002 година, от E3 изложението :

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com