Хорор заглавието Remothered: Broken Porcelain е отложена до 20-ти Октомври

Remothered: Broken Porcelain изглежда едно приятно хорор заглавие, което наблюдавам с интерес и чакам да излезе. За съжаление, днес разбирам, че няма да е толкова скоро, колкото очаквах. Играта е отложена и си има нова дата – 20-ти Октомври. Заменяйки оригиналната дата от 25-ти Август, чакането ще се удължи с цели два месеца. Официалното обръщение на създателите :

 

Ние сме изключително ентусиазирани, за да ви забъркаме в чудесно изградения епизод на историята на „Remothered“, но е важно, да доставим изживяването, което заслужавате. Получавайки повече време, да полираме и да приемем удължените времеви рамки, създадени от глобалната ситуация, ще ни помогнат точно за това (да доставим изживяването, което заслужавате).

 

Всичко на всякъде се отлага. Безброй игри променят датите си и това което наблюдавам, е че нещата се пренасочват точно за септември и ноември. Макар да вярвам, че има игри, които се нуждаят от допълнително полиране, вероятно по голямата част от нещата се случват с маркетингови намерения. В момента периода за гейминг е слаб и може да допълним създадените проблеми от глобалната ситуация покрай корона вируса и безредиците в САЩ. Несъмнено не е време за излизане на игри.

 

Малко геймплей кадри :

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com