Remote Play за PC идва със следващия PS4 ъпдейт – версия 3.50

От днес стартира бета версията на следващия PS4 ъпдейт – версия 3.50, с кодово име MUSASHI. Ъпдейта добавя доста на брой нови функции, измежду които, вероятно най-важната такъв, обещаната съвместимост с Remote Play приложение за Windows и Mac. Приложението беше обещано в края на миналата година, вероятно в следствие на голямото желание за подобна опция от сцената и излизането на няколко подобни неофициални програми, дори платени такива. Споменатото ще бъде включено във финалната версия на фирмуера, бета тестерите няма да имат достъп до него. Някой от най-важните функции, всичко което е обявено до момента :

 

Социални Функции :

  • Friend Online Notification – опция, избирана по желание, която уведомява, кога даден приятел влиза онлайн.
  • Appear Offline – опция за скриване на онлайн статуса, с други думи да сме логнати в PSN, но на приятелите ни да показва, че сме офлайн.
  • User Scheduled Event – планиране на онлайн игра. Когато точната дата и часа настъпят, автоматично създава партия с потребителите регистрирани за събитието, за да може играта да започне веднага.
  • Play Together – функция, която позволявана всички членове на групата, да виждат  всеки по отделно какво играе и лесно да се включат.

Мрежови функции :

  • Remote Play (PC/Mac) – отдалечено управление на PS4 конзолата от персонален компютър с Windows или MAC. Не е включено в бета версията.
  • Dailymotio – опция за директен стрим в Dailymotion. Включва опция за архивиране на живото излъчване.

 

Фирмуера вероятно ще включва и други новости, датата за финалната версия не е обявена, но може да го очакваме този месец.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com