Remedy Entertainment готви ново IP за PS4, Xbox ONE и PC

Вероятно всеки фен на Alan Wake и Quantum Break ще е доволен да чуе, че Remedy Entertainment вече работят по следващото си заглавие, и още нещо … този път ще си имаме и PS4 версия. Новината е обявена официално от дистрибуторската компания 505 Games, която е инвестирала 7.7 милиона долара във въпросното и ще отговаря именно за маркетинга и разпространението. Проекта носи кодовото име „Project 7“ и ще представлява синематик екшън игра в трето лице с нова история и вселена. Базиран е на Northlight, както от самото студио го наричат, „storytelling engine“, същия, на който е основана и Quantum Break.

Вероятно разработването е в ранен етап и ще мине доста време, преди да научим повече подробности или видим някой реален кадър. И дано не се получи същото, както с Quantum Break – няколко пъти отлагане и няколко години чакане.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Joro 12.05.2017 | Отговор

    Мечта ми е да видя Remaster на Alan Wake за PS4… И Quantum Break е много добра, но писателя… Все се надявам на чудо, като това с Rise of the Tomb Rider, ама… 🙂

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com