Red Dead Redemption 2 със стори трейлър

Снощи от Rockstar разпространиха втори трейлър на Red Dead Redemption 2. Този път си имаме стори такъв и може да видим някой от персонажите, както и детайли от самата история – ще следваме разбойника и беглец от закона Arthur Morgan и неговата бандата Van der Linde. Ще се включим в обири, престрелки, плячкосвана и всичко друго, с което може да изкараме бързи пари и да ядосаме още повече представителите на закона :

Заглавието е първо такова, което Rockstar Games изкарват директно за новото поколение конзоли, подобренията в енджина си личат и ако сравним нещата с GTA 5, разликата е огромна.

За съжаление играта беше отложена и вместо тази година, ще трябва да изчакаме до пролетта на 2018-та. Ще има версии за PS4 и X1.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com