Red Barrels тизнаха нов проект по хорор поредицата Outlast

Днес не сме случайна дата и в навечерието на Halloween от Red Barrels са решили да ни хайпнат за нещо ново свързано с култовата хорор поредица Outlast. Тизърчето е публикувано в официалния туитър акаунт на студиото и за съжаление не издава много :

 

 

 

Макар Outlast 3 да е на дневен ред и самите разработчици в миналото да са потвърдили, че такъв замисъл има, очакванията за горното са различни. Още през 2017-та година година Red Barrels обявиха, че работят над нов проект, който е свързан с франчайза, но не е споменатата трета част, официален цитат :

Няма да бъде продължение на Outlast или Outlast 2, но ще бъде бъде различно преживяване, поставено във вселената на Outlast. Ние не можем, да кажем повече в момента, първо искаме да се уверим, че може да го накараме да работи. Както споменах, ние се стремим да поемаме риск и точно това ще е предизвикателство. Ако всичко мине както трябва, ние скоро ще можем да споделим повече.

 

След горните думи и добавяйки едно скрито послание в горната картинка, мога да предположа, че става дума за spin-off с възможност за Co-Op. Нещо което със сугурност влиза в графа рисковано и предизвикателство.

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : office@consoles.bg