От днес стартира отворената бета версия на Realm Royale за PS4 и X1

Realm Royale вече е достъпна за всички и от днес преминава в отворената бета за PS4 и Xbox ONE. Играта има предистория и вероятно вече е познато на мнозина, стартира като мод на популярното mmo Paladins под името Battlegrounds. Въпреки, че е поредната Battle Royale игра на пазара, предлага концепция, различна от конкурентите си – фентъзи елементи, включва избора на класове и герои със специални умения, които развиваме и отключваме с прогрес. В допълнение има възможност за събиране и крафтване на предмети. Информацията е придружена и с хапващо трейлърче :

 

 

За тези играли затворената бета версия, ще намерят доста промени които са резултат от получената обратната връзка. В допълнение получаваме нова мастър система, позволяваща на играчите да отключват нов талант за всеки клас и две нови оръжия – Rifle и SMG.

До колкото разбирам, за PS4 не се изисква PS Plus, но всеки абонат на въпросното ще получи безплатно „Battle Pass“. Но при Xbox ONE, както винаги, абонамент е задължителен и ще трябва да имаме заплатен Xbox Live.

Играта е free-2-play и дори след изтичането на бета версията, ще продължи да е безплатна. Разбира се, всички познаваме тази концепция и за всеки желаеш, може да намери достатъчно възможности да изхарчи някой лев във вградените микротранзакции.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com