Ratchet & Clank идва за PS4 на 15-ти Април

PS4 версията на Ratchet & Clank е достъпна за преордър и най-сетне си има официална дата – 15-ти Април за Франция, 22-ри Април за Англия, и 20-ти Април за останалата част от Европа, включващо разбира се и България.

Играта е ребут и същевременно ремейк на първата част от поредицата, и макар да се връща към вече познатата история, ще бъде разказана по различен начин, ще включва много нови дестинации, планети, персонажи, босове и както от Sony обещават – неочаквани обрати. Голяма част от сюжета ще бъде отделен на Captain Qwark, което вероятно е нужно за разгръщане на историята от пълнометражния филм, който се очаква да излезе паралелно с играта.

И за да не е информацията съвсем постна, ето малко официални скриншоти и „packshot art“, разпространени от Insomniac Games

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com