Quantic Dream тизват нещо за 2019-та година – възможно обявяване на нова игри

Надали някой има съмнение, че от Quantic Dream си губят времето и може спокойно да предположим, че отдавна работят по респективния си следващ проект. Освен с невероятните си игри, студиото е известно и с бавното си разработване на контент. Последното заглавие Detroit: Become Human, което трябва да отбележа създаде световен фурор, беше разработвано цели 6 години и то главно заради изграждането на нов енджин. Сега обаче очакванията са нещата да се променят, новия енджин е вече на лице и вероятно ще забърза играждането на предстоящото.

И ако правилно разбираме намеците от представители на студиото, въпросното може да се случи и тази година. Вече за втори път от Quantic Dream тизват, че нещо предстои :

 

Съобщение от официалния туитър акаунт на студиото, в превод :

 

Благодарим на всички за ПРЕКРАСНАТА 2018-та година ! Ние скоро ще се върнем със страхотни новини. Бъдете здрави и щастливи, споделяйте страст и любов ! Останете на линия …

 

Горното е новогодишно съобщение от David Cage – основател и изпълнителен директно на Quantic Dream, превод :

 

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ! Ние ви пожелаваме страхотна Нова Година с много любов, приятели, смях и разбира се, много забавление! 2018та беше удивителна година за Quantic Dream, благодарение на вас. Ние имаме планове да направи 2019-та също толкова вълнуваща !

 

Времето ще покаже, но от казаното горе, може да очакваме най-малкото, новия проект да бъде обявен. Sony тази година няма да имат E3 пресконференция и вероятно може да изключим това събитие за основа. Ще чакаме и ще видим.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com