PlayerUnknown’s Battlegrounds безплатна за собствениците на Xbox ONE

Нещо приятно на хоризонта, с което осъмнахме тази сутрин – без предварително предупреждение, от днес Xbox ONE версията на PlayerUnknown’s Battlegrounds (или на кратко PUBG) е … безплатна. Всеки може да я изтегли, няма изисквания и ограничения. Промоцията е валидна за неопределен период от време, през който заявена, ако правилно разбирам – играта остава наша за винаги.

Горното се случва за да отрази и да ни подсети за завръщането на Xbox Show и предстоящия евент озаглавен X018, който ще се случи на 10-ти и 11-ти Ноември в Мексико. Количеството енергия и време, което от Micrtosoft отделят за промотирането на споменатото, предполага, че се готви нещо специално.

PlayerUnknown’s Battlegrounds е в своя си пик, една от най-играните игри на планетата, с милиони потребители дневно на няколко платформи. Да я получим безплатно сигурно е последното нещо, което сме очаквали и е изненада, която аз приветствам.

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com