Сравнение между PS4, PS4 Slim и PS4 Pro – с мен Gataka и GplayTV

Едно видео, което записахме още миналата година с екипа на GplayTV. За всички, които все още не са направили своя избор и/или искат малко повече информация – какви са разликите между трите модела PS4 – нормалния, Slim и Pro. Каква е разликата в хардуера, в перформанса, кога говорим за 4K, в кои случай може да се любуваме на 60 FPS и дори, коя конзола ще е най-подходяща за устройство за виртуална среда.

Това е първото от три такива видеа, беше записано Август 2017-та година, излъчено Март месец тази година, а бавния аз, чак сега се сещам да ви го споделя :

 

 

Във втория епизод ще разглобим на съставните им части PS4 Slim и PS4 Pro и ще говорим по подробно за хардуера и подробности. Повече за GplayTV може да намерите тук :

 

http://gplaytv.bg

https://www.facebook.com/gplaytv/

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com