PS4 Pro вече се доставя на реселърите – снимки и нов трейлър

Остават броени дни до световната премиера на новия ъпгрейднат модел PlayStation 4 Pro, а именно 10-ти Ноември, и съвсем логично първите бройки вече се разпространяват по дистрибуторската мрежа и обикалят земното кълбо. Големите вериги и онлайн магазините, в България, предлагат конзолата на преордър и се надявам да бъде тук на равно с останалите държави. Цялото това движение дава достъп до новата конзола на десетки или стотици служители и някой някъде е успял да заснеме новата опаковка :

 

 

От Sony залагат доста на Call of Duty: Infinite Warfare, освен че може да я видим на опаковката, следващото видео няма да е изненада. За да подгреят хайпа от компанията, са подготвили  един страхотен „ретро“ трейлър в стила на 80-те години :

 

Written by: gataka

7 коментара Added

Join Discussion
  1. Къде предлагаг преордер че засега никъде не виждам да се продава?

  2. Дениз 03.11.2016 | Отговор

    За да и ползваш възможностите ти трябва 4К телевизор или такъв с HDR, който няма да му е честито още 1000 – 1500 лева за телевизор не мерси. Оригиналния модел е най – красив според мен и е достатъчно мощен.

  3. Е да,но пък хората,които още не са си взели 4-ка не виждам защо не си вземат най-новата.Благодаря,вече навсякъде я има в преордър,но избирам да изчакам за някоя limited edition конзола,която може в най-скоро време да е тази от Final Fantazy(изглежда уникално!).

  4. Дениз 04.11.2016 | Отговор

    Пропуснах да кажа и че първия и слим моделите ще получат HDR ъпдейт така че всичко е наред.
    П.П. Георги съгласен съм който няма конзола да си купи направо PRO версията.

Leave Your Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]