PS3 : Cobra ODE снимка на финалния хардуер

Cobra ODE  е задаващ се нов хак за всички PS3 модели, включващо и Super Slim. Поне така твърдят създателите му. Обявяването му стана миналата година и до този момент датата за стартиране в продажба е отменяна няколко пъти.

 

Вчера от Team Cobra публикуваха снимка, на това, което ще е крайния хардуерен вариант на устройството :

 

MainBoard

Цитат (превод) :

[quote style=“1″]

За нас е удоволствие да представим снимки на финалния Cobra ODE хардуер – главната PCB сглобка. Както може да видите има две ключета, които дават възможност да се конфигурира между  PATA (дебелите конзоли), SATA (дебелите CECHL конзоли) и 2k,2k5k,3k и 4k сериите slim и super slim конзоли. Cobra ODE е първия истински универсален PS3 ODE, носещ максимално удобство както  за крайния потребител, така и за реселърите.

Както може да видите, ние създадохме всичко да се свързва с FFC кабел директно между ODE и конзолата. Голямо количество усилия и време са вложени в създаването на система с най-добрата реализация и максимално удобство за инсталация.

 

Ние работим усилено за финализирането на софтуера, очаквайте допълнителна информация …[/quote]

 

официален сайт : www.cobra-ode.com

Written by: gataka

7 Comments Added

Join Discussion
 1. todor5555 14.04.2013 | Отговор

  интересно ми е след колко време след пускането му в продажба ще дойде и в България и колко ще струва цялото удоволствие(вкл. ремонта или може човек и сам да си я постави ) и изобщо нужен ли е 500 гигабайтовия диск на супер слима след монтирването на тази джаджа

  • gataka 14.04.2013 | Отговор

   Няма как да се знае, то още не се продава, не му се знае крайната цени и най-малкото е известно как се монтира.

   Не, вградения хард диск на конзоалта няма да можоже да се ползва, само и единствено външно устройство.

 2. Калин 11.04.2013 | Отговор

  Gatak имаш ли представа дали инсталацията на това нещо ще изисква работа с поялника. Като гледам снимката не – просто трябва да се свържат лентовите кабели.

 3. vanmx 08.04.2013 | Отговор

  Дали чрез това устройство ще стане възможно инсталирането на CFW при по-новите ревизии конзоли?

  • gataka 08.04.2013 | Отговор

   Не, същността на устройството е съвсем различна. Това е емулатор на BluRay драйва, ще подава инфромация на конолата, лъжейки я, че идва от BlyRay четеца и оригинален диск.

 4. Xakepa 07.04.2013 | Отговор

  Преди, като излезе първия Jailbreak си го купих.Миналата година си взех True Blue.И в двата случая съжалявах, защото се оказа че са преходни неща, които много скоро им минава времето и не си заслужават хвърлените за тях пари.
  Казвам това, защото си мисля, че и с тая машинка така ще стане

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com