PS3 : 4.41 Spoof на Rebug – отново в PSN

Вчера от Team Rebug разпространиха Spoof, програма, която кара конзоалта да си мисли, че е версия 4.41, а в същото време е по ниска CFW версия.

 

Spoof-а има две версии :

за REBUG 4.21 I 4.30 : Rebug Update Package 0.2 – 4.21.x and 4.30.x

и за всяко CFW на 4.XX (4.20, 4.31, 4.40) : 4.41 Version Spoofer 2.3 – 4.21 / 4.30 / 4.31 / 4.40

Програмата ще позволи влизането в PSN и PlayStation Store с хакната конзола, но изцяло на ваш риск. Влизането в PSN с хакната конзола носи голям риск от бан.

 

 

Written by: gataka

10 Comments Added

Join Discussion
 1. Привет приятели, с колегите ми редовно четем публикациите в сайта ви но рядко пишем, след като прочетохме и тази статия вече със сигурност можем да кажем че това е един от най-хубавите сайтове в тази сфера, поздравявам авторите за положеното старание в писането на тези страхотни статии и за това че ни информирате. Ще очаквам следващите ви статии с нетърпение. Благодаря ви още веднъж, супер сте и успех в развитието на страницата.

  • gataka 14.07.2013 | Отговор

   Здравей,

   Много се радвам, че сайта буди интерес. Вече има Spoof на 4.46, както също има и 4.46 CFWна Habib, с които може да се играе оналйн.

 2. Аз съм с рогено 4.30 и като си го инсталирах , след това ми даде черен екран . Изключих конзолата и пак я пуснах но без промяна . Рестартирането на настройките с задържане на копчето не става , дава само черен екран и нищо повече . Ако може някой да помогне ще съм много благодарен .

  • gataka 28.05.2013 | Отговор

   Влез в рековъри меню и направи фабрични настройки. Ако това не помогне – ъпдейтни до 4.40 на Rogero пак от рековъри.

   http://consoles.bg/?p=158

 3. Успешна инсталация на Rogero 4.30 v2.05 и при опит за активиране – проблем наречен Red Screen of Death… Оправи се с повторна инсталация на фирм-а… 100% нещо съм сбъркал, но не знам къде точно… Във всеки случай не смея да пробвам пак 😀

  • gataka 04.05.2013 | Отговор

   Няма как да си сбъркал. По скоро нещо се е бъгнало.

   • Преди това бях с 4.40 spoofer, който вървеше без никакви проблеми. Не знам кое може да се е бъгнало, но определено ми побеляха косите 😀

 4. Xakepa 29.04.2013 | Отговор

  Тия па с техните банове е*аси комерсиалните алчни ко*елета ние тука да не сме в USA или друга държава в, която хората имат нормални доходи за да даваме след това по над 100 лв. 🙁
  Трябва да измислят нещо да можем а си махаме бана или въобще да не могат да ни слагат такъв!!!

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com