PS3 : Нов официален ъпдейт 4.46

Днес излезе поредния нов ъпдейт версия 4.46. Фирмуера оправя бъга т миналата седмица, когато излезе 4.45 и заради неизвестен проблем брикна стотици PS3 конзоли.

 

4.45 носеше в себеси само една единствена минимална промяна – изписването на печелените трофеи може да се изключва по време на игра и да не се изобразява на екрана. За тази почти незначителна подробност, ъпдейта докара много проблеми и ядоса потребителите.

 

За всички, които имат проблеми след инсталиране на 4.45 ъпдейт, може да се оправи само след офлайн инсталация на 4.46 през рековъри меню :

 

4.46 официален линк за теглене

Ъпдейтване на фирмуер – OFW или CFW

Рековъри Меню (сервизен режим)

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Xakepa 28.06.2013 | Отговор

    Ми сега кво прайм хората дето сме с Rogero при положение, че казаха наскоро, че май няма да излизат нови версии за този пиратски софтуер?! 🙁

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com