PS Vita прототип с HDMI, слайдер и SD слот за скромната сума от … 20 000 щатски долара

Нещо интересно, частица история, която беше забравена и скрита от сцената няколко години. PS Vita изглежда така, както я познаваме, но някога от Sony са правили планове тя да има друг дизайн. И някой някъде притежава един от най-ранните прототипи и се опитва да го продаде в eBay за скромната сума от … 20 000 щатски долара !.

Модела разполага с HDMI порт, слайдър, като бутоните изглеждат различно и са скрити във вътрешната част; и вероятно най-важното – работи с нормална SD карта ! Последното днес може да не ни прави впечатление, но на времето си беше фактор. PS Vita картите са изключително скъпи, разликата в цената на нормална SD карта и споменатата такава беше над 5 пъти. Дори бих добавил, че това е основна причина много хора да странят от конзолата като цяло.

 

 

На етикета може да видим черно на бяло надпис, гласящ „Не е за продаване“ и втори такъв – „Това оборудване трябва да се върне на SCE!“. Което е логично и конзолата няма механизъм да попадне в ръцете на частно лице и на теория, трябва да е собственост на корпорацията. Но това не пречи на някой да се опитва да я продава. Самия търг може да намерите тук : www.ebay.com

 

 

Сумата от 20 000 USD на пръв поглед може да изглежда фрапиращо нереална, но трябва да вземем под предвид, че това е единствената бройка, а колекционерите, които биха я искали да си запълнят колекцията, ще са много.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com