PS plus престава да поддържа PS3 и PS vita от Март 2019-та година

Всички знаехме, че този момент ще настъпи, просто не беше известно кога. От 8-ми Март 2019-та година PS Plus няма да предлага игри за PS3 и PS Vita. С това вероятно се слага края на поддръжката на двете конзоли – фирмуери вече не излизат, за нови функции не може да става и дума, а игрите – появяват се само инди такива и то изключително рядко. PS3 не се произвежда от 2017-та година и е много вероятно PS vita да последва тази съдба в близкото бъдеще.

Всеки абонат на PS Plus вероятно вече е уведомен с имейл за горното. Официалното съобщение :

 

PlayStation Plus | Преглед онлайн
 
След 8 март 2019 г. месечните заглавия от PlayStation Plus няма да включват игри за PS3 и PS Vita.
Месечните заглавия от PlayStation®Plus ще включват игри за PlayStation®3 (PS3™) или PlayStation®Vita (PS Vita) до 8 март 2019 г. 

След 8 март 2019 г. месечните заглавия за членове на PlayStation Plus няма да включват игри за PS3 или PS Vita. Всички месечни заглавия за PS3 или PS Vita, които по-рано си свалил или добавил към списъка със свалени игри, ще останат достъпни за периода на членството ти в PlayStation Plus.

След 8 март 2019 г. месечните заглавия ще включват само игри за PlayStation®4 (PS4™). Всички други функции и предимства на услугата PlayStation Plus ще останат незасегнати.

Какво означава това за теб

Като член на PlayStation Plus ще продължиш да получаваш месечни заглавия за PS4, PS3 и PS Vita през всеки месец от членството си до 8 март 2019 г. 

След тази дата месечните заглавия няма да включват игри за PS3 и PS Vita.

Всички месечни заглавия за PS3 или PS Vita, които по-рано си свалил или добавил към списъка със свалени игри, ще останат достъпни за периода на членството ти в PlayStation Plus.

Последващи действия
Ако не искаш да използваш PlayStation Plus след тази промяна, анулирай членството си или изключи функцията за автоматично подновяване, за да може периодът му да изтече до 8 март 2019 г. При анулиране членството ти ще приключи в края на текущия цикъл на таксуване и няма да те таксуваме допълнително. Използвай тези директни връзки, за да провериш кога трябва да се извърши следващото плащане и да управляваш профила си. Трябва да използваш ID и парола за вход в Sony Entertainment Network, за да влезеш в профила си:

Провери датата за подновяване
Управлявай автоматичното добавяне на средства в портфейла
Добави или изтрий начин на плащане
Анулирай автоматичното подновяване

   

Written by: gataka

3 Comments Added

Join Discussion
 1. Радев 02.03.2018 | Отговор

  Гатака отдавна спря да публикува каквото и да е свързано с хакове и тн. Не че ако идеш няма да ти хакне конзолата. Не знам кой наложи тва вето. Не знам още как не е махнал ръководствата от тук 😀

 2. a4&k0 02.03.2018 | Отговор

  вместо PS3 и Vita нека да пускат игри за PSVR. gataka не слагай край с тази статия на PS3 ерата, надявам се да отразиш последния софтуерен ХАК за PS3 – работи ли или е само клюка..

  • gataka 03.03.2018 | Отговор

   Работи, да. Но е само за тези конзоли, които да сега се хакваха.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com