PS NOW с отворена бета за собствениците на PS4

PlayStation NOW с отворена бета за всички ентусиасти с PS4 конзола. Свободното ползване се очаква през месец  Юни.  Новината идва директно от E3 конференцията на Sony. Очаква се стримването на над 100 заглавия, между които Dead Space 3, God of War: Ascension, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes и други.

В по късен етап се очаква отворен бета и за PS3 и PS Vita конзолите.

 

Както е известно от няколко месеца PS NOW е в затворена бета, до момента много малък брой от хора имат достъп до нея. С отворената бета потребителите по цял свят ще имат възможността да изпробват услугата и да тестват нейните качества.В бета версията игрите ще бъда изобразени с примерната им цена за наемане. Очаква се с бета версията да се разбере на какъв принцип ще става наемането на игрите и на каква цена. Това до този момент не е известно.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com