PS NOW с месечни такси и евентуално с PS1 и PS2 игри

От днес 13-ти Януари, PS NOW трябва да стартира абонаментната си програма. За съжаление тя ще е единствено и само за САЩ и Канада, поне за сега. До момента можеха да се наемат само индивидуални игри, като цената беше 5 долара за 4 часа. Изключително неизгодно, поне  по мое мнение.  Абонаментната такса за PS NOW вече ще бъде 20 долара за един месец или 45 долара за 3 месеца. Като потребителя, ще има възможност, да ползва всяка една от предоставените игри през заплатения период.

 

Официално видео, представящо абонамента :

 

 

Другата новина, идва от изказване на директора по маркетинга на PSNOW Peter Jamshidi, в PS Blog, когато предполага, че Sony в бъдеще ще предлагат PS1 и PS2 игри :

[su_quote cite=“Peter Jamshidi“]Има страхотни PS1 и PS2 игри и в нашето дългосрочно виждане е да се върнем по назад в библиотеката на PlayStation поколението и да предлагаме и тях с PlayStation Now.“

Точно сега, обаче ние сме фокусирани в доставянето преживявания от страхотната PS3 библиотека.[/su_quote]

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com