Промоция в PS Store на PSN Plus абонамента за един месец

В момента тече промоция на PS Plus абонамента за един месец в PS Store. Започнала е още на 27-ми Февруари, но чак сега чува за нея, и ще завърши на 13-ти Март. Един месец PS Plus  е на скромната цена от 1.90 лева, важи само за тези, които нямат активен такъв и може да се закупи само един път (за един месец).

 

Чудесен вариант, за тези които все още не са си взели абонамент, да пробват услугата. При закупуване, внимавайте за отметка, която посочва автоматично подновяване (освен, ако искате такова), уловката е , че ако е поставена, след изтичане на промоцията, ще взима от картата пълната сума от 16 лева всеки месец.

 

 

Written by: gataka

4 Comments Added

Join Discussion
 1. Здравейте. Не знам дали се следи още този пост, но ще пиша понеже тематиката е по въпрос, който искам да задам. Той е по темата за едномесечния абонамент, защо веднъж само ми излезе опция да го платя чрез парите в портфейла (като съжалявам не знам в коя от двете опции за осребряване влезнах тогава) и после това липсва дори в нов ps акаунт, и само иска крадит/дебит карта и нищо повече не може да се нарпави! И аз имам остатък 30 лв, които хем ги имам, хем не мога да си платя 1 месец ps plus, както веднъж съм направил вече? Единственото разумно нещо до което стигнах е някакъв бъг или нов номер от предлагащите услуги хора, в който пак няма логика, ако опцията за плащане с портфейл ти излзат само за 3-месечни и 12-месечния абонамент

 2. ivaylodj 03.03.2017 | Отговор

  Sony винаги са вземали 10 лв. при покупки онлайн под този праг. Остават в електронното ви портмоне и се ползват при бъдещи покупки.

 3. Само да спомена, че взима 10 кинта и ги слага във Wallet-a.
  След това от тези 10 си взима 1.90 и във Wallet-a ви остават 8.90 които можете да похарчите във PlayStore-a, но не и да си ги върнете обратно в картата.
  След като го направите това плащане, ако не искате да ви взима по 16 кинта както е написал Gataka по-горе, отивате в [Settings] – [PlaystationNetwork/Account Management] – [Account Information] – [PlayStation Subscriptions] и от там си изключвате абонамента.
  Знам че прекалено подробно съм го описал и повечето от вас могат да го видят, но все пак 😉

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com