Project Viking – Next Gen Star Wars игра на EA, която никога няма да видим

Нещо интересно и същевременно тъжно, което се прокрадна в интернет пространството – в една пълна тайна, от EA са подготвяли поредното Star Wars заглавие, което никога няма да види бял свят. Това се случва за трети път за последните 3 години, и към списъка ще прибавя Project Ragtag, страхотно изглеждащо приключенско заглавие на закритото, вече студио Visceral Games (чийто изключително кратки кадри може да видите по долу), и Project Orca – игра с отворен свят и междузвездни пътувания.

 

 

Информацията идва от онлайн медията kotaku.com и се базира на 6 различни близки до проекта източника. Заглавието носи кодовото име Project Viking и е представлявало Spinn-Off на Star Wars Battlefront. Разработвано от Criterion Games с едничката цел да излезе паралелно с новото поколение конзоли PS5 и Xbox Series X. И именно този кратък срок е спънал проекта, и след като се окaзва непостижим, разработването е прекратено.

Навярно няма нужда да тъжим, по всичко личи, че от EA са се забъркали доста дълбоко, и несъмнено гореспоменатите проекти не са единствените, които се подготвят.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com