Resident Evil Project Resistance в пълния си блясък – трейлър, геймплей и инфромация

От Capcom бяха щедри и ни заляха с тонове информация от обявения на скоро Project Resistance – част от вселената на Residen Evil, един спин-оф и нещо свежо за франчайза. Като беше обещано, още на 9-ти Септември ни разкриха първото трейлърче и понеже това не стига, на провеждащия се и в момента Tokyo Game Show получихме допълнителна информация и най-важното – първи геймплей кадри.

Официално обявяващо трейлърче :

 

 

 

От Capcom с тясното сътрудничество на NeoBards Entertainment ни представят нещо ново и нестандартно – мултиплеър експириънс за 5 човека. Включва два отбора – първия състоящ се от 4 човека с едничката цел – да оцелеят – всеки различен персонаж ще има индивидуални умения, съчетавайки ги ще се разчита на изграждане на стратегия и най-вече – мотивация за отборна игра. Втория отбор ще включва един единствен играч, който има огромен контрол над заобикалящата среда, възможност да поставя капани, да манипулира техника, врати, камери, поставя различни оръжия с отдалечен контрол и не на последно място – да насочва и дори контролира различни създания и зомбита. Целта мисля става ясна -противника да бъде унищожен. 

 

Официални геймплей кадри, от които най-лесно ще придобием реална представа :

 

 

Играта в момента е на дисплей на TGS и отбрана публика има достъп до нея. В по късен етап от 4-ти до 7-ми октомври ще се проведе затворен бета тест, с ограничен достъп само за тези участващи в програмите Xbox Insider и RE Ambassadors.

Първото видео е изключително хайпващо и на мен лично ми напомняше силно за Left 4 Dead и си признавам, че идеята RE игра от този тип беше изключително хайпваща. След горните геймплей кадри, аз лично съм малко скептично настроен. Концепцията се отдалечава доста от обичайните RE игри. Какво мислите по въпроса, оставете едно коментарче от долу.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com