Информация за Project Rap Rabbit, наследника на PaRappa the Rapper и Gitaroo Man

Никога не съм играл PaRappa the Rapper и/или Gitaroo Man и мога да кажа, че са далеч от моя вкус и разбиране за гейминг, но за една голяма армия от фенове, споменатото е голяма работа и навява силно носталгично спомени. Създателите на въпросното подготвят наследник, носещ работното име Project Rap Rabbit. За целта е организирана kickstarter кампания, целяща да събере 855 000 паунда за 35 дни.

 

Играта, както самите създатели я определят, ще е епично рап приключение, което ще ни върне в Япония през 16-ти век. Официален трейлър :

 

 

Предвидени са версии за PS4, PC версия в Steam и ако даренията надхвърлят  3 милиона долара – и Xbox ONE версия. Тук е момента да отбележа, че си нямам и на представа, защо даренията са в паунди, а целите в долари …

 

Проекта на играта е доста развит,  повече може да намерите тук : www.kickstarter.com

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com