Project CARS 3 идва това лято за PS4, X1 и PC

Bandai Namco Entertainment и Slightly Mad Studios представиха на света … Project CARS 3. Продължението на култовия рейсинг симулатор ще има версия за PS4, Xbox ONE и PC. И макар да звучи разочароващо, игра от този ранг, да излиза за старото поколение конзоли, при положение, че само след няколко месеца ще получим PS5 и Xbox Series X. Oт гледната точка на разработчика е именно обратното – в края на конзолното поколение има в обръщение над 110 милиона PS4 конзоли и вероятно 50/60 милиона Xbox ONE, идеален момент, в който заглавието ще пожъне максимално голям брой продажби.

Както традицията повелява, ще разполагаме с разнообразие от модове, над 200 коли от елитни брандове, 140 писти и разбира – 24-часов цикъл, който ще се влияе от атмосферните промени и условията, предлагани от 4-те сезона.

Официално трейлърче :

 

 

Ще си имаме нов кариерен мод – прогрес в историята на играта с възможност, да създадем колекция от автомобили, които да ъпгрейдваме и персонализираме, като за последното ще е предвидена широка гама от детайли, на които до сега не е обръщано внимание –  джанти, гуми, кормило, и дори самия пилот.

Още няколко нововъведения :

  • Управлението е пренаписано, ще дава доста възможности за персонализация, с цел да е лесно усвоим дори от новите потребители.
  • Сблъсъците в играта ще са придружени с нови ефекти или като цяло – зрелища, невиждани за франчайза.
  • Изкуственияt интелект е претърпял промяна и възможностите му значително засилени

Няма си официална дата на излизане, но се очаква в идните няколко месеца – летния сезон на 2020-та година.

И за финал, няколко скрийншота :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com