Prince of Persia: The Sands of Time Remake е отложена за … неопределен период

Prince of Persia: The Sands of Time Remake е отложена за втори пореден път и за съжаление – остава без официална дата на излизане. Доста неприятно, но да се надяваме, че е за добро. Изглежда заглавието се връща в процес на разработване и това се случва след огромния отзвук, който феновете поднесоха. Със сигурност от Ubisoft са си отбелязали какъв неочакван фурор предизвика обявяването на играта и колко хора имат желанието да я играят. И от другата страна – че показаното не подобава на игра, от такъв ранг.

Официално обръщение :

 

Здравейте фенове на Prince of Persia!

След като обявихме Prince of Persia: The Sands of Time Remake през септември, ние забелязахме невероятната обратна връзка от вас за нашия любим франчайз. Това са вашата страст и мечта и подкрепа , които дават енергията на нашия екип от разработчици, да създаде възможно най-добрата игра. След това казано, ние взехме решение, да преместим премиерната дата на Prince of Persia: The Sands of Time Remake за по-късна такава (дата). Това допълнително време за разработване, ще даде възможност на нашия екип, да достави ремейк, който се чувства модерен, докато остава верен на оригинала.

Ние разбираме, че този ъпдейт може, да ви идва като изненада и ние ще продължим да споделяме прогреса на Prince of Persia: The Sands of Time Remake. Междувременно искаме, да ви благодарим, за всичката продължаваща подкрепа.

– от разработващия екип.

 

 

Сигурен съм, че чакането ще си заслужава и нямам търпение да ни бъде поднесено ново трейлърче, в което да видим промени за по-добро.

И за тези, които са пропуснали, официалното трейлърче:

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com