Приказки за следващия Dragon Age

Изминаха почти три години от излизането на Dragon Age Inquisition и е таман време да чуем нещо за продължение. В главната квартира на BioWare нещо се мъти и е много вероятно да е именно нова част по култовата сага. Информация идва от Alexis Kennedy, писател и гейм дизайнер, който наскоро започна работа по неназован BioWare проект, в интервю за eurogamer.net. В общи линии, човека потвърждава, че работи по проект свързан с Dragon Age. Кратък цитат от интервюто :

 

Има огромни разлики между всичко това и по какво работя в BioWare, което мога легитимно да кажа, че е част от франчайза на Dragon Age, въпреки, че това се знае от известно време. В началото беше тайна, но имайки на предвид за кого работя, всеки, който го интересуваше, знаеше. И тогава, в деня когато започнах, Mark Darrah [ексклузивен продуцент на  поредицата] постна туит, казвайки „добре дошъл във франчайза на Dragon Age“, и тогава си казах, „е , предполагам, че това вече е официално“.

 

В последствие, след изпускането, както в историята се е случвало много пъти, въпросния симпатяга се опитва да замаже нещата, но късно, какво ще е това по което работи? 3 години след излизането на последната игра, съмнява ме да е DLC пакет… Разработката на игра от такъв клас отнема години, не се знае на какъв етап е проекта, но да се надяваме, че скоро ще чуем повече.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com