Премиерен трейлър на филма Assassin’s Creed

Днес 20th Century Fox разпространиха дългоочаквания първи треййлър на филмовата адаптация по играта Assassin’s Creed. За филмът се говори вече цели 5 години и е страхотно най-сетне да си изплакнем очите макар и само за 2 минути :

Лентата е първия филм под шапката на ново сформираното дъщерно студио Ubisoft Motion Pictures, ще бъде разпространявана от 20th Century и най-важното – бюджета почти достига 200 милиона долара. Последното със сигурност си личи и очакванията са големи.

Ако фиммът бъде удпешен и формулата му се хареса на широката публика, е възможно продължение и още повече – това ще даде зелена светлина на Ubisoft и Ubisoft Motion Pictures да продуцират една камара филмови адаптации, като :

  • Tom Clancy’s Splinter Cell
  • Watch Dogs
  • Tom Clancy’s Ghost Recon
  • Rabbids
  • Far Cry

Споменатото е официален списък.

Assassin’s Creed се очаква да излезе на 21-ви Декември тази година.

assassins creed movie poster

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com