Powers – първи официален трейлър

Powers е Web сериал, по комикс със същото име. Сериала беше обявен в началото на месец Юни по време на E3 изложението. Тогава беше поднесена толкова малко информация, че много хора приеха, че сериала ще бъде анимационен. Не съм следил темата, но изглежда бързо се е разбрало , че сериала ще бъде игрален и в главната роля ще бъде не кой да е, а самия Sharlto Copley (District 9, Elysium, Maleficent и други). Пълния списък на актьорския състав може да намерите на http://www.imdb.com

И разбира се идва въпроса, какво общо има един сериал с конзолите? Сериала е екклузивен само и единствено за PlayStation Network. Има за цел да промотира услугата и да вдигне летвата на качество. Ще бъде достъпен за всички платформи (PS Vita, PS3, PS4, PS TV) само за PS Plus членовете. Само и единствено първия епизод ще бъде безплатен с цел промотиране, и ще бъде достъпен за всички в PlayStation Store (без нуждата от заплатен PS Plus), както ще бъде каче в youtube и crackle.

Сериала си има вече официален постер :

powers

 

 

Както и официален трейлър, представен преди няколко дни на New York Comic Con :

 

 

Пълния панел, с много информация, може да изгледате тук :

 

 

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Mako 18.10.2014 | Отговор

    Изглежда този сериал ще е нещо подобно на Heroes.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com