PlayStation NOW преминава към не-Sony устройства

PS Now бавно но плавно преминава към не брандирани от Sony устройства. Първите такива ще са някой модели Samsung телевизори. Услугата е възможна след договорено съвместно сътрудничество между Sony и Samsung,  ще има всички функции, които има и на Sony устройствата. През 2015 година ще бъде разпространено приложение за целта, което ще може да се тегли на някой смарт телевизори на Samsung. За гоямo съжаление, поне в началото, услугата ще е достъпна само в САЩ и Канада.

 

Цитат от изпълнителния вицепрезидент на Sony :

[su_quote cite=“Masayasu Ito“]От както за първи път представихме PlayStation Now na CES 2014, нашето виждане е да отворим света на PlayStation към всички, като предлагаме услугата на устройства, които ползват всеки ден. Партньорството със Samsung е ключово за осъществяването на нашето виждане, като достигнем до по широка публика от клиенти, които може да нямат PlayStation конзола, и да им покажем, защо гейминга с PlayStation е уникално и невероятно преживяване.[/su_quote]

 

До сега PS Now беше достъпна само за Sony брандирани устройства, като PS3, PS4, PS Vita и някой Bravia смарт телевизори. Преминаването му към други устройства е очаквано и вероятно марката и моделите тепърва ще се разрастват. Услугата е все още в бета стадий, което разбира се не пречи да бъде заплащана. Не е потвърдено, но се очаква в даден период да премине и към Android  и iOS устройства.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com