PlayStation Now вече с отворена бета за САЩ и Канада

PlayStation NOW, от вчера 31.07, вече е достъпен с отворена бета, за съжаление за момента само за САЩ и Канада. За всички, които все още не знаят, какво е PS Now, може да прочетете тук : PlayStation NOW – стримване на PlayStation игри на различни устройства

 

В момента са достъпни около 100 PS3 заглавия, като редовно ще бъдат добавяни нови. Сейфовете и трофеите ще се запазват на клауда, потребителите на PSNOW ще могат да играят мултиплеяр помежду си, както и с потребителите на PS3 конзоли, които имат играта на диск или дигитално копие. Цената за наемане ще бъде за период от 7, 15, 30 или 90 дни, съответно за 5.99, 7.99 и 14.99 долара (цената е за Американската платформа). Също така е заплануван кратък наемен период от 4 часа, който ще бъде на цена от 2.99 долара.

 

Официално видео представящо услугата :

 

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com