PlayStation Experience E3 2015 на живо в кино салоние

За втора поредна година Sony подготвят живо излъчване на своята Е3 пресконференция в … кино салоните. Всеки фен е добре дошъл, или поне тези, които живеят в САЩ и Канада, като билетите са безплатни, но с предварителна резервация. Миналата годна бяха подготвени 40 кино салона, като билетите за тях бяха резервирани в първите 15 минути от пускането. Хайпа е толкова голям, че от Sony този път са се постарали почти двойно и броя e увеличен на 75, като са разпределени във всички 51 щат и дори Канада.

 

От събитието се очаква много, от Sony обещават 30 минути допълнителен контент, който включва удължени геймплей кадри и интервюта с девелопъри, както физически и дигитални подаръци – плакати, сувенири и дори дигитални ключове, вероятно за някоя ранна бета.

 

Специално обявяващо видео :

 

Събитието започва на 15-ти Юни в 6pm PT / 9pm ET или обърнато нашата часова зона, се пада на 16-ти Юни в 4:00 сутринта. Освен в кино салоните, ще бъде излъчван и онлайн, в по късен етап, ще бъдат постнати линкове.

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com