PlayStation 5 идва на 19-ти Ноевмри на цена от 1000 лева за стандартния модел и 800 лева за Digital Edition

Чакането свърши и PlayStation 5 си има официална дата на излизане и точна цена. Новината идва от провелия се преди броени минути дигитален евент „PS5 Showcase“. И освен споменатото, бяхме изненадани и с обявяването на няколко нови заглавия, включително … нова част от сагата God od War.

Но да се върна на най-важното от събитието – PlayStation 5 идва за Европа на 19-ти Ноември ! В други части на света ще има ранна премиера на 12-ти Ноември – САЩ, Япония, Канада, Мексико, Австралия, Нова Зеландия и Южна Кореа. Цената в Европа ще бъде 499 евро за стандартния модел и 399 евро за Digital Edition.

Посочените суми са доста поносими и доста по ниски, от тези, с които се спекулираше в последните месеци.

Остават точно два месеца до заветната дата и аз … нямам търпение.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Nikk 10.11.2020 | Отговор

    Здравей, Гатаче 🙂 интересно ми е тоя блурей четец, какви са му предимствата освен да играеш от диска. Дигиталната версия не е ли по-изгодна?

  2. nkk 17.09.2020 | Отговор

    Цената неофициално се знаеше от доста време. За мене е по интересно какво ще става с обратната съвместимост. Засега ще я има на 20 игри. Другото е ps+което според мене много много отстъпва на услугата на M$.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com