EA подготвя алфа тест по нов Plants vs Zombies шутър за PS4 и X1

Изглежда заглавието се разработва в тайна от доста време, неназованата игра е на прага на алфа тест и подбрани потребители вече получават покани. Има си кодово име – Picnic и предположенията са, че става дума за третото по ред продължение на Plants vs Zombies: Garden Warfare. Изпратените имейли са строго конфиденциални, но някой някъде не се е стърпял и е искал света да научи. Сктиншот и цитат от имейла :

Вие сте поканен да участвате в новия PvZ шутър (кодово име Picnic) плейтест на Xbox ONE и PS4. Създаден от екипа седящ зад PvZ Garden Warfare, picnic затворена алфа ще даде на играчите първи поглед над новата игра – вие не искате до го изпуснете !

 

Всяко едно голямо AA заглавие с акцент над мултиплеър режима си, преминава такъв ранен затворен алфа тест, но тенденцията е такава, че всичко е покрито с железни NDA договори (Non Disclosure Agreement) и обикновено публиката дори не разбира за тях.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Xakepa 21.07.2019 | Отговор

    Първата част беше много яка и зарибяваща, но втората така я измениха, че тотално я прецакаха поне по мое мнение.Ако и следващата е, като втората определено нямам интерес!

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com