Perception – информация, трейлър и официална дата

Perception изглежда доста приятна хорор игричка, с новаторски подход в геймплея. Отдавна съм и хвърлил око и е престъпление, че до сега не съм писал за нея. Историята и започва с успешна kickstarter кампания, с която се събира бюджет от близо 170 000 долара. Със сигурност, не звучи много, но очакванията са големи, разработвана е от наскоро сформираното студио The Deep End Games, и екип от ветерани работили над поредиците BioShock и Dead Space. Може да очакваме нещо епично, идеално за всеки хорор фен.

 

Ще влезем в ролята на Cassie, която се опитва да разгадае мистерията на Gloucester, обладавано от пара-нормално присъствие имение. Единствения начин на главната героиня да „вижда“ и възприема околната среда, е със звуци. В по голямата си част от играта, ще сме на тъмно и много внимателно и пресметливо ще трябва да използваме звуковото си умение, за да не бъде усетени.

 

Играта си има нов трейлър, озаглавен Break the Silence :

 

 

Както и официална дата – излиза след точно месец на 30-ти Май, с версии за PS4,Xbox One, PC и за новото попълнение на пазара – Nintendo Switch.

Малко геймплей кадри, от ранен билд, разпространени от IGN преди повече от година, много е вероятно от тогава да има коренни промени :

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com