Култовите телевизионни серии Peaky Blinders с игрова адаптация

Култовата поредица на Netflix, Peaky Blinders, получава игрова адаптация с име Peaky Blinders: Mastermind. Проектът е поверен на Curve Digital – издател и девелъпър на редица популярни инди игрички. Ще се пренесем в познатата от сериите обстановка през 10-те години на миналия век в Бирмингам, Англия. Акцентът ще бъде над познатите ни вече персонажи с главен протагонист, отново, Tommy Shelby. Самите събития ще служат като предистория на тези от първия сезон (на TV сериите). Новината е придружена с геймплей трейлърче :

 

 

Аз лично съм малко разочарован, идеята за игра по поредицата не е от днес и си представях, или по-скоро се надявах, на концепция подобна на Mafia, The God Father и други с подобна тематика заглавия. Но това, разбира се, са персонални виждания и пристрастия 🙂

Нямаме си точна дата на излизане, но се очаква в края на година за PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch и PC.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com