Overwatch ще бъде безплатен по време на Gamescom – от 23-ти до 27-ми Август

От Activision са ни подготвили един триал период на Overwatch, играта ще е безплатна за всички, на трите поддържани платформи – PS4, Xbox ONE и PC, по време на Gamescom 2018 изложението. Евента стартира на 23-ти Авгист, точно в 1:00 часа сутринта, наше време и ще приключи на 27-ми Август в 2:00 сутринта. Всички аспекти и модове ще са налични – 28 персонажа, 18 карти, Quick Play, Custom Games и Arcade. Дори ще получаваме сезонни предмети.

Както традициата повелява, запазения прогрес ще може да бъде продължен, след закупуване на пълната версия. Конзолните версии изискват онлайн абонамен PlayStation Plus или респективно Xbox Live, като вече са налични за сваляне, но ще могат да се стартират на посочената дата.

Повече на официалния сайт :  playoverwatch.com

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com