Overkill’s The Walking Dead е отложена за Февруари 2019-та година

Нещата започват да приличат на традиция и Overkill’s The Walking Dead е отложена за, ако правилно съм преброил … трети пореден път ! Новината идва директно от Gamescom и се отнася само за конзолните версии. Новата дата на излизане за PS4 и X1 е насрочена за февруари месец 2019-та година, докато датата за PC остава непроменена – 6-ти и 8-ми Ноември, респективно за Северна Америка и Европа. По план заглавието трябваше да излезе още през 2016-та година, като първото отлагане беше за 2017-та, последва второ за 2018-та и днес сме свидетели на трето такова.

Играта изглежда жестоко, очаква се от армия фенове на франчайза, мога да добавя и моя милост в това число, но тези непрекъснати отлагания твърде много разочароват.

Да се надяваме, че този път ще е за последно.

Към тъжната новина, мога да добавя и факта, че макар играта да е на дисплей на Gamescom изложението, новината е поднесена постно, без нови кадри или геймплей.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com