Версията на Overkill’s The Walking Dead за конзоли е отложена без дата

Вероятно вече се повтарям, но от Starbreeze Studios превърнаха въпросното в традиция и за един пореден път, 4-ти да сме точни, конзолната версия на Overkill’s The Walking Dead е отложена и то за неопределен период от време. Няма дата, няма посочен период и дори няма информация, кога ще бъде обявен такъв. Доста тъжно, като се има на предвид, че премиерата трябваше да се случи след дни, през Февруари месец. Обяснението е кратко и ясно, официален цитат :

 

Starbreeze реши да отложи датата на излизане от оригиналната такава Февруари 20190-та, повече информация за за предстоящото излизане ще бъде обявен в друг ден.

 

Заглавието излезе за PC още през Ноември месец, но за съжаление не покри очакванията на потребителите. Макар със страхотна графика и базирано на любимия на милиони франчайз, отнесе доста критики относно геймплея, лоша система за прогрес и вероятно най-важното за мен – липсата на сингъл плеър кампания. И тук силно се надавам, че споменатото е причина за отлагането на конзолните версии и се случва, за да се подобри и промени за по добро.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com