Overkill’s The Walking Dead – приятно изглеждащ oc-op сървайвъл шутър

Overkill’s The Walking Dead беше обявен още през 2014-та година, разработван е от Overkill Software, същите седящи зад Payday поредицата. И след близо 3 години и половина застой, бях напълно изключил за съществуването на проекта и честно казано, дори в момента, в който информацията беше прясна, очакванията ми бяха ниски. Но преди два дни, в специален за целта лаивстрим от студиото разпространиха първиподробности за играта, придружени с едно доста приятно CGI трейлърче. И от видяното нещата изглеждат сцепени.

Представлява 4 плеър Co-Op сървайвъл шутър, с 4 избираеми персонажа, всеки с уникални способности. Геймплея ще включва разнообразни елементи, ще се редуват мисии с райдове, различни варианти за минаване – директен огън с всичко, което имаме, или по тих и стелт начин с ножове и подобно.

 

Първото трейлърче представя първия избираем персонаж – Aidan. Мога да предположа, че в следващите дни, на етапи, ще ни запознаят и с останалите 4 :

 

 

Очаква се през 2018-та година за PS4, Xbox ONE и PC. Повече подробности може да намерите на www.overkillsthewalkingdead.com

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : office@consoles.bg