Outlast 2 с демо версия до 1-ви Ноември

Outlast 2 си имаше демо версия, която витаеше по изложенията и шепа избрани – блогъри, влогъри и журналисти, имаха достъп до нея. От снощи, без предупреждение, демото е достъпно за всички. Може да се изтегли за PS4, Xbox ONE и Steam. Октомври не е случайно избран, надали има по подходящо време за споменатата игра от месеца на Halloween. За съжаление ще имаме време да го изиграем до 1-ви Ноември, след това демото ще бъде изтеглено.

 

Outlast 2 си няма точна официална дата, но се очаква в началото на 2017-та година.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Wargasmo 05.10.2016 | Отговор

    За 20-на минутки го изиграх това демо( не ме впечатли чесно казано).Общо взето нищо неразбрах от него,освен да пълзиш из храсталаците и да минеш една/две стаи друго по така не видях.Атмосферата е надъхваща,графиката средна работа.И все пак това е само демо много работи все още могат да се добавят или променят.Ще се види като излезне завършената версия.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com