Outlast 2 отложен до първото тримесечие на 2017-та година

Хубавите неща стават бавно, а понякога … биват и отлагани. Точно това се случва с очакваното хорор продължение Outlast II. Първоначално играта трябваше да излезе още тази година, но за съжаление е отложена за първото тримесечие на 2017-та година. Цитат от разработчика :

 

Наскоро трябваше да вземем трудно решение. След като премерихме нашите варианти, ние решихме да да отложим излизането на Outlast 2 до първото тримесечие на 2017. Ние искаме, вие да знаете, че ние слушаме вашата отзиви, ние виждаме вашето вълнение и ние знаем, че вас ви е грижа за нашата работа. Нашата мисия, като инди студио, е да ви доставим възможно най-доброто, най-ужасяващото, най-задоволяващото изживяване.Точно заради това си взимаме малко повече врем, за да се уверим, че нашето виждане за Outlast 2 не е компрометирано и е преживяването, което вие заслужавате. Това е тип новина, която никога не сме искали да доставим, но ние сме толкова отдадени на света, който създадохме и на нашата невероятна общност, затова ние не можем, с чиста съвест, да изкараме игра, чиито лимити не са били тествани до крайност.

Благодарим ви за разбирането. Но обещаваме, че Outlast 2 ще ви изплаши до смърт.

 

Ами това е, ще се чака.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com