Obsidian Entertainment представи Avowed – ново и високо бюджетно RPG

Obsidian Entertainment не си губят времето и снощи (повече тук) ни представиха цели 3 нови заглавия. Но едно изпъкна и привлече вниманието на широката публика. Avowed е ново IP, изглежда обещаващо и по всичко личи, че в него са инвестирани доста време, енергия и разбира се – ресурси. Официално трейлърче :

 

 

Open-World RPG, което силно напомня на поредицата The Elder Scrolls.  За съжаление информацията е изключително оскъдна, но от това, което виждаме, ще се потопим в един необятен нов свят наречен Eora, изпълнен с магии заклинания и чудати фентъзи чудовища.

Няма официална дата и дори … няма обявени платформи. Но имайки на предвид, че Obsidian Entertainment е част от дивизията на Microsoft Xbox Game Studios, може смело да предположим, че ще излезе само за Xbox Series X и … PC.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com