Обявиха Middle Earth Shadow of War – първи трелър и официална дата на излизане

Като гръм от ясно небе днес беше обявена Middle Earth Shadow of War, продължението на любимата на мнозина игра от 2014-та година – Middle-earth: Shadow of Mordor. Хайпа е силен и новината е придружена със епичен първи трейлър. Ако до сега не сте имали допирни точни с първата част от сагата, трейлъра несъмнено ще породи носталгични чувства, които ще ви напомням за култовата кино поредица :

 

 

Обявяването и разкриването на заглавието се случва по рано от предвиденото, очакванията бяха WB Games да обявят ново заглавие, чието име разбираме сега, на 8-ми Март, повече тук. Но вчера в интернет пространството и редица сайтове, изтече официалния ковър на играта и това изглежда забърза нещата.

 

Освен, че ей така от нищото, получихме име и първи трейър, си имаме и официална дата на излизане – 25-ти Август, PS4, Xbox ONE и PC.

Written by: gataka

3 Comments Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com