Новото лого на Kojima Productions

Едно простичко лого, не звучи като тема, на която трябва да се обърне голямо внимание, но в рамките на последната година Kojima Productions прикова интереса на широката публика,  и всичко случващо се с въпросното студио привлича със страшна гравитация.

Ако някой е изпуснал предисторията, гиганта Konami спря разработването на останалия в историята игра Silent Hills, проект именно на легендарния директор Hideo Kojima и  Kojima Productions, а в последствие затвори и самото студио. Повече по темата може да прочетете тук и тук.

Kojima Productions  вече е независимо студио и едно такова се нуждае от ново лого, представящо промяната. Логото се появи за първи път по време на представянето на новото IP, ексклузив за PS4, Death Stranding. А вече си има и самостоятелно филмче,  представянето на което беше по време на провеждащия се в момента Comic-Con.

 

За съжаление надали някога ще видим въпросното лого под името на някое продължение на Metal Gear Solid или Silent Hill, защото правата на поредиците са останали в ръцете на Konami, но съм сигурен, че ни очакват запомнящи се заглавия, а началото с Death Stranding изглежда много обещаващо.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com