NoThx със стрим на No Man’s Sky за PS4

No Man’s Sky направи истински фурор, хайпа за играта надмина всички граници и може да се предположи, че и предварителните продажби са следвали тази тенденция. Но след излизането и, оценките и отзвука не e толкова положителен, играта получи разнородни ревюта, от добри, до крайно негативни. Някой смятат, че е прекалено еднообразна и ако сте проучите 20 планети, сте видели всичко. Едно от основните разочарования е липсата на адекватен мултиплеър, какъвто беше намекван и очакван.

Ако вече сте я играли и имате мнение, оставете един коментар, а ако не сте и искате да разберете повече и най-вече дали си заслужава, довечера може да заповядате на традиционния стрим на NoThx, който ще играе именно No Man’s Sky. Диска е любезно предоставен от Сони България.

Понеделник вечер, в 20:30 часа на познатото място : twitch.tv/doomnothx

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com