No Man’s Sky с изтекло копие 9 дни по рано

Някой някъде е похарчил точната сума от 1302.95 долара, за да се сдобие с ранно промоционално копие на играта No Man’s Sky. Излизането на заглавието е насрочено на 9-ти Август, според мен остава доста къс период, който не заслужава инвестицията на цели 1300 долара, но някой хора биха дали всичко за да са първи.

Въпросния потребител, освен че вече е поиграл на играта, е записал и няколко видео клипа, които циркулират по сайтовете за видео споделяне и специализираните форумите. От своя страна Sony са се заели да предявяват авторски права и да трият всичко, което намерят.

Прекалено съм изморен за да намеря работещи линкове, в подобни случи такова начинание ми отнема от 10 до 30 минути, но за съжаление ще си го спестя, защото рискувам да заспя докато го правя. Ако някой намери такъв линк, нека го постне в коментарите.

Скриншот от покупката, В общи линии, може да видите, как нашия човек е похарчил 1300 долара, за нещо, което след 9 дни ще струва 50 … :

 

5VqGvPg

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com