No Man’s Sky ще получи Xbox ONE версия

Днес с изненада разбирам, че Hello Games имат намерението да пренесат No Man’s Sky на Xbox ONE и в допълнение прехода ще бъде придружен с нов ъпдейт, озаглавен NEXT. Въпросното може само да ме радва и ще даде на играта един втори шанс. Доста тъжно, но когато стартира, изглеждаше като нещо незавършено, много от обещаните геймплей елементи направо липсваше и дори самия край/финал беше меко казано незадоволителен. За щастие версията за Xbox ONE ще включва всички излезли до сега ъпдейти, включително споменатия нов такъв, и на практика на новата публика ще бъде представена една доста по различна игра, от тази, която получихме през 2016-та година.

 

Няма официална дата на излизане, но се очаква около средата на тази година. Новината е придружена с най-слабия тизър в историята на тизърите …

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com