No Man’s Sky – ‘Beyond’ лънч трейлър и информация

No Man’s Sky не е това, което беше и бавно но славно се трансформира след поредица от значими ъпдейти. Изключително ми е приятно, да наблюдавам как въпросното се случва и играта става все по обширна и епична. От първоначалните проблеми няма и следа, още повече -публиката е безкрайно доволна, разглеждайки специализираните форуми, сайтове дори ревюта, мненията са доста позитивни и интереса се е завърнал с пълна сила и това … 3 години след излизането на основната игра.

 

Днес от Hello Games са ни подготвили следващата стъпка с кодово име ‘Beyond’. Както те го определят – това е най-значимия ъпдейт до момента, а това трябва да значи много. Разработване е цяла една година и първоначалните намерения са били, да го получим на 3 отделни транша. За щастие ще получим всичко на веднъж, като най-значимите промени са свързана със социалните елементи и мултиплеър режима, в допълнение … всичко от долното видео може да бъде изживяно с устройство за виртуална среда ! Страхотно стартово трейлърче :

 

 

Ъпдейта се очаква да излезе на 14-ти Август, след по малко от седмица; и от създателите все още на са споделили пълния чейнджлог. Това се очаква да стане до няколко дни. И да допълня – ъпдейта, както и всички други по стари такива – е безплатен.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com